Trailere

Sea of Thieves: Skull of the Siren Song – lupta pentru comoara mondială a început!

A doua actualizare semnificativă a celui de-al zecelea sezon din Sea of Thieves este acum live, aducând o provocare palpitantă pentru toate echipajele de pirați: Skull of the Siren Song. Această nouă adiție în universul Sea of Thieves este un eveniment mondial axat pe PvP, care pune la încercare îndemânarea și spiritul de aventură al fiecărui jucător.

În cadrul evenimentului, toate echipajele dintr-un server vor primi o notă fantomatică, misterios ancorată pe catargul navei lor. O alegere curajoasă stă în fața lor: participarea la vânătoarea comorii sau a rămâne în umbra misterului. Echipajele care decid să se alăture evenimentului vor intra într-o luptă epică pentru cufărul care conține craniul titlului și cheia care îl eliberează.

Cufărul și cheia pot fi achiziționate, iar pozițiile echipajelor care dețin aceste elemente vor fi transmise întregului server. Acest semnal declanșează o confruntare haotică, în care fiecare echipaj se luptă pentru a revendica cufărul prețios. Câștigătorul trebuie să ducă cufărul la căpitanul Briggsy pentru a primi recompense bogate și glorie.

Recompensele pentru participare includ:
O oală impresionantă de aur, reflectând valoarea incredibilă a comorii.
Laudări proaspete pentru jucători, adăugând o notă personală la realizările lor de pirați.
Recompense exclusive, cum ar fi un steag, o profilă, pânze și un mărțișor, pentru a sărbători victoria într-un mod memorabil.
Așadar, lupta pentru Skull of the Siren Song a început, iar mările Sea of Thieves sunt în flăcări de emoție și aventură. Pregătește-te să-ți etalezi abilitățile de piraț și să fii parte dintr-o poveste epică de jaf și triumf în acest eveniment captivant din lumea piratelor. Arată-le tuturor cine este cel mai temut căpitan al mărilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *