Trailere

Sea of Thieves: Skull of the Siren Song aduce provocări noi PvP

În lumea Sea of Thieves, jucătorii se pregătesc pentru o nouă aventură plină de provocări PvP odată cu lansarea călătoriei “Skull of the Siren Song” pe 16 noiembrie. Dezvoltatorul Rare a dezvăluit detalii despre această călătorie într-un videoclip recent, aducând entuziasmul în rândul comunității.

Călătoria începe atunci când echipajul găsește o notă misterioasă pe catargul navei lor. Pentru a participa, mai multe echipe aleg să pornească în această aventură, iar căpitanul Briggsy le oferă două hărți cruciale. Una indică locația unui cufăr, iar cealaltă arată unde se află cheia necesară pentru a-l deschide.

Pentru a intensifica competiția PvP, deblocarea cufărului cu craniul dorit încetinește considerabil viteza navei. Echipele trebuie să se grăbească să aducă craniul înapoi la un avanpost, în timp ce se confruntă nu doar cu amenințările inamice, ci și cu propria încetinire navigațională.

Această călătorie adaugă o nouă dimensiune a jocului, încurajând interacțiunile PvP și strategiile inovatoare pentru a depăși provocările. Sea of Thieves continuă să se reinventeze odată cu lansarea sezonului 10, concentrându-se pe caracteristicile sociale și oferind jucătorilor posibilitatea de a-și forma propriile bresle. În plus, sezonul promite opțiuni de joc pe servere private în viitor, aducând mai multă libertate în experiența pirateriei virtuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *