Știri

Sea of Thieves Sezonul 12: pregătiți-vă pentru aventuri cu tiroliana, arme noi, animale de companie și o premieră pe PS5

Sea of Thieves, celebrul joc de piraterie, aduce o nouă aventură pentru jucători odată cu lansarea Sezonului 12. În plus, este o veste excelentă pentru fanii PlayStation, deoarece jocul este acum disponibil și pe PS5 ca descărcare digitală, deschizând porțile pentru mai multe povești captivante și bătălii pe mare.

Sezonul 12 vine cu o serie de îmbunătățiri și adăugiri care vor schimba modul în care jucăm Sea of Thieves. Una dintre cele mai notabile modificări este extinderea arsenalului cu două noi arme: pistolul cu două țevi și cuțitele de aruncare. Aceste arme noi oferă noi strategii de luptă împotriva inamicilor, de la schelete la echipaje inamice.

De asemenea, jucătorii vor descoperi alte adiții interesante, cum ar fi posibilitatea de a invoca schelete prietenoase pentru a-i ajuta în bătălii, folosind Bone Caller, sau de a controla vântul cu Cornul vântului frumos. În plus, instalarea de tiroliane pentru traversarea insulelor adaugă o nouă dimensiune a explorării.

Noul sezon aduce, de asemenea, o gamă variată de produse cosmetice, inclusiv colecții de nave inspirate de mituri și legende, noi accesorii pentru personaje și un Plunder Pass pentru a debloca conținut exclusiv.

Un alt punct culminant al Sezonului 12 este adăugarea de animale de companie în joc, cu bufnițele ca prima alegere. Jucătorii pot alege între cinci varietăți diferite de bufnițe, aducând o notă adițională de distracție și căldură la bordul navelor lor pirat.

Cu toate aceste îmbunătățiri și adăugiri, Sezonul 12 promite să ofere o experiență captivantă și plină de aventură pentru toți fanii Sea of Thieves. Fiind disponibil pe mai multe platforme, inclusiv PlayStation 5, PC și Xbox, jucătorii pot să se bucure de aventurile lor pirat în mod încrucișat, alăturându-se prietenilor lor pe diferitele platforme.

Sea of Thieves a fost lansat inițial în 2018 și a devenit rapid un fenomen mondial, atrăgând peste 40 de milioane de jucători dornici să exploreze mările încărcate de comori și mister. Odată cu Sezonul 12 și debutul pe PS5, acest fenomen pirat continuă să-și extindă universul și să ofere noi aventuri pentru toți iubitorii de jocuri de aventură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *