Știri

Sea of Thieves debutează pe PS5 cu grafică îmbunătățită și caracteristici exclusive PlayStation

Aventura captivantă cu tematică de pirați, Sea of Thieves, de la Rare, este acum disponibilă pentru jucătorii de pe PS5. Această lansare marchează prima apariție a jocului pe o platformă PlayStation, după ce a fost inițial lansat pe Xbox One și PC în martie 2018. Vezi mai jos trailerul de lansare.

Sea of Thieves a traversat un drum lung de la lansarea sa inițială, fiind acum apreciat pentru modul său unic de joc și pentru modul în care a evoluat de-a lungul anilor. În joc, jucătorii se aventurează pe mări deschise în căutare de comori și aventuri, personalizându-și propriii pirați și conducând navele lor în jurul unui vast ocean virtual.

Pe lângă activitățile de bază, cum ar fi colectarea de comori și lupta împotriva echipajelor de schelete, Sea of Thieves oferă și povestiri captivante în cadrul misiunilor Tall Tales, care adaugă o dimensiune narativă profundă la experiență.

Versiunea PS5 a jocului aduce îmbunătățiri semnificative graficii, rulând la rezoluție 4K și 60 de cadre pe secundă sau la 1080p și 120 de cadre pe secundă. De asemenea, include servere exclusiv PlayStation, transfer de progres și suport pentru PlayStation Portal, oferind astfel o experiență completă și captivantă pentru fanii jocului.

Consultați portalul nostru pentru mai multe detalii și începeți aventura dvs. de piraterie în Sea of Thieves pe PS5 chiar acum!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *