Zvonuri

Sea of Thieves ar putea fi lansat pe PlayStation și Nintendo Switch

Recente zvonuri indică faptul că Microsoft ia în considerare extinderea accesului la jocurile sale și pe platforme rivale. Se pare că jocul de aventură multiplayer cu pirați, Sea of Thieves, dezvoltat de Microsoft, ar putea fi lansat pe PlayStation și Nintendo Switch la începutul anului 2024.

Jurnalistul Jeff Grubb a adus această informație la lumină în cadrul podcastului Giant Bomb’s Game Mess Mornings. El a menționat că Sea of Thieves ar putea fi direcționat către PlayStation și Nintendo Switch, cu mențiunea că lansarea pentru Switch este în așteptare pentru succesorul său, programat să fie lansat în a doua jumătate a anului. Totuși, detalii precise despre momentul lansării și dacă va fi disponibil pe ambele platforme rămân deocamdată incerte.

Jurnalistul Stephen Totilo a confirmat, de asemenea, aceste zvonuri în buletinul său informativ Game File. Deși nu a auzit despre o versiune pentru Switch, Totilo susține că Sea of Thieves se îndreaptă către PlayStation, iar lansarea este anticipată în primul trimestru al anului 2024.

Sea of Thieves este un joc popular de aventură cu pirați disponibil pe Xbox Series X/S, Xbox One și PC. Până în iunie 2022, numărul de jucători depășise 30 de milioane pe viață, subliniind succesul continuu al titlului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *