Trailere

Sea of Thieves anunță schimbări semnificative în Sezonul 11

Echipa dezvoltatoare a Sea of Thieves a dezvăluit detaliile sezonului 11 printr-un videoclip entuziasmant, aducând schimbări semnificative pentru a aborda îngrijorările privind lipsa de conținut nou. Cea mai notabilă adiție este introducerea scufundărilor, permițând jucătorilor să exploreze rapid sub apă, cu un cost asociat – pierderea prăzii navei.

Sezonul 11 aduce și un nou sistem de misiuni, oferind jucătorilor mai mult control și recompense, inclusiv 100 de noi niveluri de obiecte deblocabile. Noul meniu de misiuni include o filă Descoperire, sugerând misiuni și călătorii în funcție de progresul fiecărui jucător. Companiile comerciale primesc, de asemenea, o revizuire, cu reechilibrare și pradă exclusivă pentru călătoriile lor.

Cu îngrijorările recente cu privire la viitorul Sea of Thieves, sezonul 11 aduce mult așteptatele actualizări, încurajând atât jucătorii existenți, cât și noi aventurieri să exploreze mările captivante ale jocului. Videoclipul dezvăluie, de asemenea, elemente de personalizare nouă și recompense pentru a încânta fanii pe măsură ce se aventurează în această iterație proaspătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *