Știri

Sea of Thieves anunță beta închisă pentru PS5, a confirmat rezoluțiile 4K/60, 1080p/120 dar și transferul de progres pe serverele exclusive PlayStation

Studioul Rare a dezvăluit datele de lansare pentru beta închisă a jocului Sea of Thieves pe platforma PlayStation 5. Beta va fi disponibilă pentru jucători începând cu data de 12 aprilie și se va încheia pe 15 aprilie. Deținătorii edițiilor Premium și Deluxe vor avea acces la această versiune test.

În timpul perioadei beta, jucătorii vor putea câștiga renume, monedă și produse cosmetice din Sezonul 11, precum și zece niveluri de renume pentru Sezonul 12. Este important de menționat că trofeele vor fi dezactivate în timpul beta, însă progresul va fi înregistrat și raportat în joc. De asemenea, jucătorii vor putea interacționa doar cu alți utilizatori PlayStation 5 și nu vor avea acces la Pirate Emporium.

Sea of Thieves va fi lansat oficial pe PlayStation 5 pe 30 aprilie, cu acces timpuriu disponibil pentru proprietarii edițiilor Premium începând cu data de 25 aprilie. Jocul va oferi suport pentru transferul de progres între platforme și va include servere dedicate exclusiv PlayStation.

În plus, Sea of Thieves va beneficia de funcții specifice PlayStation 5, cum ar fi suportul pentru rezoluție 4K/60 FPS și 1080p/120 FPS, feedback-ul haptic și declanșatoarele adaptive ale controlerului DualSense, precum și suportul pentru trofee PlayStation. Se așteaptă cu nerăbdare lansarea oficială și exploatarea completă a universului Sea of Thieves pe PlayStation 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *