Trailere

Sea of Thieves: 9 lucruri pe care s-ar putea să le fi ratat despre Sezonul 10

Sezonul 10 din Sea of Thieves aduce cu el o serie de noutăți și modificări pe care jucătorii nu ar trebui să le rateze. Iată 9 aspecte importante ale sezonului pe care ar putea să le fiți ratat:

Navigați ca Emisar pentru o Breaslă: Sezonul 10 le permite jucătorilor să navigheze ca emisari pentru o breaslă, ceea ce le oferă mai mult aur și recompense. Pentru a activa această opțiune, trebuie să atingeți reputația la nivelul 15 pentru breasla voastră.

Recompense pentru Costume Prin Bresle: Pe măsură ce vă creșteți reputația în breaslă, veți debloca recompense pentru costume, permițându-vă să vă asumați diverse roluri de pe o navă pirat, precum bucătar, navigator, tunar și cârmaci.

Bărci cu Vâsle Colorate: Descoperiți variante colorate de bărci cu vâsle în lumea jocului și salvați-le pentru utilizare ulterioară pe nava voastră. Aceste bărci pot fi salvate pe nava voastră, economisind timp pentru căutarea lor ulterioară.

Actualizare pentru Cufărul de Comori de Colecționar în Stil Pac-Man: Cuferele de comori pot fi acum umplute mai rapid, în stilul jocului Pac-Man, ceea ce face procesul mai distractiv și mai eficient.

Schimbări de Luptă: Jocul a introdus mai multe schimbări în sistemul de luptă, îmbunătățind experiența de luptă și echilibrând-o în mod mai corect.

Repararea Bărcilor cu Vâsle: Acum, bărcile cu vâsle pot fi deschise în cazul deteriorării, iar jucătorii pot repara bărcile cu vâsle anexate la navă fără costuri suplimentare.

Două Sobe pe Nave: O sobă suplimentară pe navă face gătitul și administrarea surselor de sănătate mai eficiente.

Imagini în Mișcare pentru Navele Căpitane: Navigând ca emisar pentru breasla voastră, puteți câștiga imagini animate pentru navele căpitane ale Sea of Thieves.

Avantaje Piratului: Prin Pirate Perks, puteți obține recompense din lumea reală, accesibile prin îndeplinirea anumitor realizări în joc și creșterea reputației. Aceasta poate include mărfuri exclusive și chiar monedă sezonieră din lumea reală disponibilă doar pe durata sezonului.

Aceste aspecte adaugă o doză de prospețime și diversitate în Sea of Thieves și merită să le explorați pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *