Știri

Se pare că noul joc Crazy Taxi va fi un triplu A

Un dezvoltator de la Sega sugerează că viitoarea repornire a Crazy Taxi este mai mare decât s-ar fi așteptat majoritatea, numindu-l un joc AAA. În timpul The Game Awards 2023, Sega a anunțat că Crazy Taxi și alte câteva IP-uri clasice de la editor primesc toate intrări noi-nouțe. Un trailer de la eveniment a oferit scurte fragmente din gameplay-ul acestor reporniri, repornirea Crazy Taxi păstrându-și stilul artistic de desene animate și obiectivul de a duce rapid pasagerii la destinație folosind drifturi, salturi nebunești și alte manevre pentru a câștiga un scor mare.

Detaliile despre aceste jocuri au fost destul de ușoare, deși Sega a subliniat pe scurt la ce să se aștepte de la repornirea Crazy Taxi , afirmând că jucătorii vor circula prin Crazy City și că ar fi o „fuziune între natură și oraș”. Deși nu s-au dat multe despre aceste jocuri, un director Sega a indicat posibilul scop al viitoarei reporniri Crazy Taxi.

Într-un interviu pentru The Japan Times, directorul Sega, Takaya Segawa, a afirmat că studioul din Sapporo susține o serie de titluri în dezvoltare, inclusiv Crazy Taxi, și le consideră titluri AAA. Acest lucru sugerează că jocul va avea un buget și un domeniu mai mare decât se anticipa inițial.

Crazy Taxi fiind un joc AAA înseamnă probabil că va avea o amploare mai mare decât o simplă remasterizare sau un remake al clasicului arcade. Posibilitatea de a conține elemente online încorporate ar putea fi o explicație pentru această evaluare. Potrivit unui leaker Sega, sunt planificate două jocuri Crazy Taxi: un remake și o repornire cu elemente online, programate pentru lansare în 2027.

Cu toate acestea, până când vor fi dezvăluite mai multe detalii oficiale despre acest viitor joc Crazy Taxi, fanii vor rămâne în așteptare, așteptând cu nerăbdare să vadă cum va evolua acest titlu remarcabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *