Zvonuri

Scurgerile XDefiant sugerează că viitoarele facțiuni ar putea include Assassin’s Creed și… Rabbids?

XDefiant, cel mai recent shooter cu servicii live de la Ubisoft, a fost lansat recent după câteva întârzieri și pare să atragă atenția jucătorilor. Cu facțiuni inspirate din francize celebre precum Ghost Recon, Splinter Cell, The Division, Far Cry și Watch Dogs, jocul promite o experiență diversificată. Însă, un leaker cunoscut sub numele de AgainTX a adus la lumină câteva informații interesante despre posibilele viitoare facțiuni ale jocului.

Unele dintre descoperirile leakerului includ sunete și nume de arme, care au fost ulterior revendicate prin drepturi de autor, indicând legitimitatea lor. Printre facțiunile noi care ar putea fi adăugate se numără Assassins din Assassin’s Creed, Operatori de la Ghost Recon Breakpoint, membri GSG9 din Rainbow Six Siege și Highwaymen din Far Cry: New Dawn. Aceste descoperiri au fost susținute de active suplimentare, precum hărți și randări de caractere.

Cea mai surprinzătoare scurgere sugerează că în al doilea an al jocului ar putea apărea facțiuni precum Rabbids și The Crew. Da, acele personaje enervante din universul Rayman și… un joc cu mașini. Este greu de imaginat cum vor fi integrate aceste elemente în gameplay-ul actual, dar ar putea aduce o notă de originalitate și diversitate.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă aceste facțiuni vor fi într-adevăr adăugate în joc. Între timp, fanii speră ca Ubisoft să se ocupe de problema trisorilor care afectează experiența de joc.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *