Zvonuri

Scurgeri de gameplay pentru jocul Batman anulat „Nolanverse”: detalii despre proiectul Apollo dezvăluite

O scurgere masivă de gameplay din jocul Batman anulat, cunoscut și sub numele de „Nolanverse”, dezvoltat de Monolith Productions, a fost descoperită recent. Elementele acestui joc neînceput au fost integrate ulterior în titlul de succes Middle-Earth: Shadow of Mordor.

Utilizatorul Twitter SpideyRanger a remarcat că videoclipurile gameplay-ului au fost găsite pe Internet Archive, iar un utilizator numit Back2Life a fost creditat pentru descoperirea și distribuirea lor. Imaginile prezintă o varietate de aspecte, inclusiv interfața jocului și mecanicile de joc, dezvăluind o viziune fascinantă a ceea ce ar fi putut fi.

Clipurile arată Batman în acțiune, de la salturi spectaculoase peste clădiri până la lupte și abordări stealth. Un meniu detaliat al jocului sugerează misiuni și abilități disponibile pentru achiziționare sau deblocare. De asemenea, este prezentat un sistem similar cu „Detective Vision” din seria Arkham, caracteristică emblematică pentru jocurile anterioare Batman.

Chiar dacă jocul a fost anulat, detalii anterioare despre Proiectul Apollo au dezvăluit că acesta ar fi fost un titlu open-world și că a servit ca punct de plecare pentru sistemul Nemesis din Shadow of Mordor. Cu toate acestea, lipsa sprijinului din partea lui Christopher Nolan a dus la încheierea dezvoltării jocului, Monolith Productions mutându-se ulterior pe alte proiecte.

În ciuda anulării, această scurgere oferă o privire fascinantă în lumea unui joc Batman care ar fi putut fi și evidențiază procesul creativ complex din spatele industriei jocurilor video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *