Știri

Scorpionul se va ridica în iulie! JDM: Rise of the Scorpion aduce un nou nivel de intensitate în cursele drift

JDM: Rise of the Scorpion, o introducere unică a viitorului joc de curse JDM: Japanese Drift Master, va debuta în iulie, aducând cu sine o poveste captivantă și o experiență de curse intensă. Jucătorii vor descoperi originile „Scorpionului” titular prin curse palpitante și scene îndrăznețe sub forma unor panouri manga desenate manual. Concurează și derapează pe kilometri de drumuri diverse și trasee montane întortocheate, într-un joc care promite să revoluționeze genul.

Să înceapă povestea

JDM: Rise of the Scorpion extinde lumea curselor JDM prin introducerea unui element narativ. Jucătorii vor afla povestea lui Hatori „Scorpion” Hasashi, un elev exemplar și fiul unei familii tradiționale japoneze, care își aduce mândria și aroganța pe circuitul de curse. Acolo, diverși rivali îi așteaptă, fiecare cu propriile lor abilități și ambiții.

Povești și personaje

În prologul viitorului joc, narațiunea va fi prezentată sub forma unor pagini manga desenate manual, aducând la viață protagoniștii și intrigile lor. Hatori „Scorpion” Hasashi este susținut de un ansamblu de personaje secundare care joacă un rol crucial în ascensiunea sa.

Aoi Ishida: O fată dintr-o familie tradițională care îl cunoaște pe Hatori din copilărie. Îl susține necondiționat, mai ales pe pistă.
Ayumi Kurama: O fată bogată crescută de un tată singur, care excelează în toate domeniile, inclusiv driftul. Prietenia ei cu Hatori poate fi pusă în pericol în lupta pentru victorie.
Satoru Hayashi: Principalul rival al lui Scorpion, vesel și nesăbuit, dar provenind dintr-o familie săracă. Mașina sa a aparținut unchiului său, un celebru drifter.
Kaori Kato: Cea mai bună prietenă a lui Aoi, o fată artistică ce lucrează într-un atelier de vopsitorie. Independentă și progresistă, își susține prietena, deși are dubii despre Hatori.
Descoperiți noi locații

Prologul JDM: Rise of the Scorpion va îmbunătăți harta lumii deschise cu noi zone și drumuri provocatoare. Conduceți pe drumurile de munte șerpuite din jurul lacului Haikama, cunoscute din versiunea demonstrativă JDM: Japanese Drift Master, și explorați traseele din pădurea Tengai, ideale pentru a vă perfecționa abilitățile de conducere.

Fiecare nouă locație promite aventuri și provocări. Sistemul meteo dinamic și ciclul de zi și noapte vor aduce un plus de realism și dificultate curselor. Experimentați schimbările de aderență pe drumuri ude și ceață densă, și vedeți cum transformările atmosferice influențează cursele.

JDM: Rise of the Scorpion nu este doar un joc de curse, ci o poveste interactivă care promite să captiveze atât pasionații de drift, cât și fanii narațiunilor bine scrise. Pregătiți-vă să intrați în lumea intensă a curselor JDM în această vară!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *