Trailere

Scorn este disponibil acum pe PS5

Jocul de groază Scorn a devenit disponibil pe PS5, aducând atmosfera sa dezgustătoare și feedback-ul haptic al controlerului DualSense în lumea consolelor. După un an de la lansarea sa inițială pe PC și Xbox Series X/S, jocul este acum accesibil și pe PS5, împreună cu un nou trailer de lansare care ilustrează universul său sinistru.

Versiunea PS5 a lui Scorn utilizează pe deplin caracteristicile consolei, cu accent deosebit pe feedback-ul haptic al controlerului DualSense. Dezvoltatorul Ebb Software a evidențiat în comunicatul de presă că această experiență tactilă va contribui la intensificarea atmosferei tulburătoare a jocului. Scorn pe PS5 rulează la o rezoluție de 4K și 60 de cadre pe secundă, oferind astfel o experiență vizuală captivantă și fluidă.

Lansarea versiunii PS5 a jocului Scorn a fost anticipată de către fani și a fost anunțată în luna august printr-un trailer prezentat în cadrul Future Games Show. Acest trailer de anunț a oferit o privire asupra unor aspecte ale jocului, inclusiv monștri înfiorători, arme și medii stranii, dar captivante.

Scorn a fost nu doar așteptat cu nerăbdare, ci și bine primit de comunitatea de jucători. Încă din luna iunie, studioul dezvăluia că jocul a fost jucat de peste 2 milioane de oameni pe platformele PC și Xbox Series X/S. Acest succes evidențiază atracția unică a jocului, inspirat de lucrările artistului HR Giger, și capacitatea sa de a oferi o experiență de groază captivantă.

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre Scorn și să exploreze lumea sa misterioasă și sinistră, este recomandat să consulte recenzia jocului în versiunea sa originală pentru PC.

1 Comment

Comments are closed.