Știri

Scholar’s Mate: o experiență terifiantă de evadare și supraviețuire într-un spital de psihiatrie abandonat

JanduSoft anunță lansarea noului joc video, Scholar’s Mate, care va avea loc pe 30 mai pe multiple platforme, inclusiv Steam, PlayStation și Xbox.

Scholar’s Mate își trage numele de la una dintre cele mai cunoscute mișcări din șah, dar această experiență va fi mult mai mult decât un simplu joc de logică. În acest joc inovator, ne propunem să combinăm elemente de horror și de evadare din camerele întunecate și misterioase ale unui spital de psihiatrie abandonat.

Ești prins în pielea lui Judith, care trebuie să folosească tot ce are la dispoziție pentru a evada din mâinile maniacului Eddie. Într-o cursă contracronometru, trebuie să explorezi spațiul înfricoșător al spitalului și să rezolvi puzzle-uri complexe pentru a-ți salva viața.

Cu toate acestea, nu vei fi singur în această încercare disperată de a supraviețui. Eddie, inamicul tău nemilos, este mereu la pândă, fiind mereu gata să te urmărească și să te prindă. Trebuie să fii extrem de precaut în fiecare mișcare pe care o faci, pentru că fiecare greșeală ar putea fi ultima.

Printre caracteristicile distinctive ale jocului se numără:

O experiență de cameră de evadare horror la persoana întâi, care îți va testa abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor și de supraviețuire.
Descoperirea și dezvăluirea secretelor ascunse ale spitalului înspăimântător pentru a găsi o cale de scăpare.
O urmărire implacabilă din partea lui Eddie, care te va face să te simți mereu în pericol iminent.
Atmosfera tensionată este completată de o coloană sonoră originală și efecte sonore captivante, care vor crea o senzație de neliniște și mister.
Scholar’s Mate va fi disponibil pe Steam, PlayStation și Xbox începând cu data de 30 mai. Prețul pentru această experiență de evadare și supraviețuire este de $12,49 sau 12,49 €, oferindu-ți multă adrenalină și satisfacție pentru fiecare dolar sau euro cheltuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *