Trailere

SCHiM debutează cu un demo incitant în cadrul Steam Next Fest

Devduoul olandez, Ewoud și Nils, își aduc creația lor premiată, SCHiM, în lumina reflectoarelor cu un demo captivant prezentat în cadrul Steam Next Fest. Între 10 și 17 iunie, jucătorii vor avea ocazia să experimenteze o gustare din universul fascinant al acestui joc indie, iar demo-ul este deja disponibil pentru a fi descărcat începând de azi.

SCHiM este o poveste fermecătoare despre o umbră pierdută ce își caută drumul înapoi către proprietarul său uman, străbătând lumi pline de detalii fermecătoare și povestiri ascunse. În acest platformer 3D, jucătorii sunt invitați să exploreze mediul înconjurător, să descopere secrete și să rezolve provocări, călătorind de la o umbră la alta.

Demo-ul oferă o mică incursiune în ceea ce urmează să fie o experiență completă și captivantă. Lansarea oficială a jocului este programată pentru 18 iulie și va fi disponibil pe toate platformele importante, inclusiv Steam, Xbox One/Series X|S, PS4/5 și Nintendo Switch.

Pentru presă și creatori de conținut care doresc o experiență Exclusive Preview a demo-ului SCHiM, care include două niveluri nocturne care nu sunt disponibile în demo-ul Steam Next Fest, se poate solicita un cod special de acces Steam aici. Acest cod va fi actualizat în versiunea completă a jocului înainte de lansare, iar oportunități similare pentru console vor fi disponibile mai târziu.

SCHiM oferă o experiență unică, în care jucătorii trebuie să sări din umbră în umbră pentru a progresa, într-un mediu relaxant și plin de viață. Fiecare nivel are povestea sa de spus, iar paleta de culori se schimbă în funcție de locație, capturând esența fiecărui mediu explorat.

Caracteristicile principale ale jocului includ:

O poveste emoționantă: Îți pierzi umbra și trebuie să o găsești înapoi înainte să fie prea târziu!

Platformer 3D unic: Te miști doar în umbră, navigând prin obiecte animate și ființe în mișcare pentru a-ți croi drum.

Lumi abstracte frumoase: Fiecare nivel surprinde o paletă de culori și o atmosferă distinctă, inspirată de locații reale din Europa.

Povești ascunse: Descoperă secrete și artefacte ascunse care îți pot ajuta să ajuți alți “schim” să își găsească drumul.

SCHiM promite o călătorie plină de aventură și descoperiri, iar demo-ul oferă o prezentare captivantă a ceea ce jucătorii pot aștepta de la versiunea completă a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *