Știri

Satisfactory lansează versiunea 1.0 în 2024

Coffee Stain Studios a făcut anunțul că jocul lor captivant de construire a fabricii, Satisfactory, va părăsi stadiul de acces anticipat în acest an pentru a marca lansarea completă 1.0. De la debutul său în 2019, Satisfactory a experimentat opt actualizări majore, contribuind la evoluția sa continuă. Versiunea 1.0 va include nu doar povestea completă a jocului, ci și o serie de caracteristici noi, aducând o “încărcătură din fabrică” de conținut proaspăt, conform unui comunicat de presă emis de Coffee Stain.

Anunțul a fost făcut printr-un videoclip comic postat pe platforma YouTube. Dacă vrei să afli direct despre anunț, poți sări la aproximativ 3:20 în videoclip.

Pentru a asigura o lansare solidă, Coffee Stain va organiza o versiune beta închisă pentru a testa actualizarea 1.0 înainte de debutul oficial. Cei interesați să participe la această fază pot să se înscrie pentru beta închisă pe site-ul Satisfactory.

Snutt, managerul comunității la Coffee Stain Studio, a declarat: “De la realizarea recentă a vânzărilor noastre până la trecerea la Unreal Engine 5, anii de dezvoltare și feedback-ul constant al comunității noastre dedicate converg acum către această etapă finală către 1.0. Începând cu Actualizarea 5 din 2021, am orientat toate eforturile către perfecționarea jocului, aducând schimbări semnificative în timp ce lucrăm simultan la conținutul pentru versiunea 1.0. Cu ultima Actualizare 8, întreaga echipă lucrează unită pentru a finaliza jocul, iar nerăbdarea noastră de a împărtăși mai multe cu jucătorii noștri crește.”

Anul 2023 a fost deosebit de prolific pentru Satisfactory, marcând tranziția sa de la Unreal Engine 4 la Unreal Engine 5, devenind astfel unul dintre primele jocuri independente care au adoptat această tehnologie avansată.

Cu peste 5,5 milioane de copii vândute, Satisfactory a depășit așteptările, devenind un succes notabil în genul său. Jocul este disponibil atât pe Epic Games Store, cât și pe Steam.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *