Știri

Sărbătorește Halloween-ul cu noul DLC LEGO Bricktales

Călătorește într-o lume supranaturală înfricoșătoare cu noul DLC gratuit cu tematică Halloween LEGO Bricktales, disponibil astăzi pe PC, console și mobil. Cu această actualizare de Halloween, vei fi introdus într-o poveste plină de mister și aventură.

În această nouă aventură LEGO Bricktales, vei avea ocazia de a întâlni o vrăjitoare misterioasă într-o mlaștină întunecată. Această vrăjitoare are nevoie de ajutorul tău pentru a face niște reparații la casa ei, dar vei descoperi curând că nu este o casă obișnuită. În timp ce explorezi casa, vei dezvălui povestea din spatele modului în care fantomele din zonă își obțin giulgii semnături. Vei avea parte de o aventură plină de puzzle-uri și provocări care te vor ține captivat pe tot parcursul jocului.

Această actualizare gratuită de Halloween LEGO Bricktales continuă tradiția actualizărilor gratuite de vară și de Paște și aduce cu ea o serie de elemente noi pentru a-ți îmbogăți experiența. În această actualizare vei găsi o dioramă nouă înfricoșătoare în care să te joci, cinci noi puzzle-uri de construcție care îți vor pune la încercare creativitatea și abilitățile de construcție, inclusiv o criptă misterioasă care trebuie restaurată pentru a ajuta niște lilieci, trei articole noi de garderobă pentru personajul tău și o piesă muzicală nouă care va crea o atmosferă perfectă pentru această aventură de Halloween.

LEGO Bricktales este cunoscut pentru dioramele sale detaliate și construite cu dragoste, folosind doar elemente LEGO autentice. Mecanismul său creativ de construcție cărămidă cu cărămidă îți oferă o experiență unică în care poți rezolva puzzle-uri distractive și poți da viață soluțiilor creative. Acest joc este perfect pentru toate generațiile de fani LEGO din întreaga lume.

Așadar, pregătește-te să intri în lumea înfricoșătoare a Halloween-ului cu LEGO Bricktales DLC Spooky. Ajută vrăjitoarea misterioasă, rezolvă puzzle-urile și descoperă secretele din spatele acestei aventuri captivante. Cu noile elemente adăugate în această actualizare de Halloween, vei avea parte de o experiență și mai bogată și mai distractivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *