Știri

Sapă adânc cu noul joc de exploatare strategică Drill Core, care va veni pe PC mai târziu în acest an

Dezvoltatorul Hungry Couch, cunoscut pentru Black Skylands, și editorul tinyBuild sunt încântați să anunțe lansarea viitorului lor joc minier strategic Drill Core. Prevăzut să apară pe PC mai târziu în acest an, Drill Core promite să ofere o experiență unică de explorare și exploatare minieră, combinată cu elemente de strategie și apărare împotriva atacurilor extraterestre.

În Drill Core, jucătorii vor trebui să sape până în centrul planetei pentru a descoperi materiale rare și valoroase, în timp ce se apără de atacurile extraterestre. Jocul combină managementul echipajului minier cu construirea și îmbunătățirea bazei platformei miniere. Jucătorii vor putea să construiască barăci, fabrici și să investească în tehnologie nouă pentru a menține colonia puternică și eficientă.

În timpul zilei, jucătorii vor lua decizii corporative importante, precum construirea apărării platformei cu turnulețe și gărzi, pentru a proteja echipajul și resursele. Noaptea, extratereștrii atacă din toate direcțiile, punând la încercare abilitățile strategice ale jucătorilor și punând în pericol veniturile prețioase. Fiecare misiune din joc este unică, cu planete, monștri și condiții generate procedural, asigurând astfel o experiență variată și provocatoare.

Jucătorii vor trebui să strângă resurse valoroase și să le folosească pentru a moderniza platforma și pentru a angaja noi muncitori, optimizând astfel săparea și apărarea. Fiecare misiune reușită va debloca noi upgrade-uri pentru platformă, permițând jucătorilor să planifice cu atenție și să aleagă instrumentele potrivite pentru job.

Cu un stil pixel art nostalgic și o abordare strategică profundă, Drill Core promite să fie un joc captivant și provocator. Jucătorii pot testa jocul deja prin versiunea demo disponibilă pe Steam.

Caracteristici principale:

Explorează până la miezul planetei și câștigă bogății minerale.
Conduceți-vă echipajul pentru a vă crește veniturile.
Construiește fabrici, barăci și tehnologie pentru a-ți crește baza.
Apără-ți colonia de hoardele de extratereștri.
Personalizați-vă platforma și planificați-vă săpătura pentru cele mai multe recompense.
Fiecare misiune este unică, cu inamici aleatoriu și condiții de săpătură.
Stilul pixel art nostalgic.
Nu ratați ocazia de a experimenta Drill Core și de a deveni maestrul exploatării miniere strategice. Stați cu ochii pe Steam pentru mai multe detalii despre data lansării și pentru a descărca versiunea demo a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *