Știri

Santa Monica Studio angajează pentru noul joc God of War

Santa Monica Studio, cunoscut pentru saga God of War, pare să confirme speculațiile despre un nou titlu în serie. O nouă listă de locuri de muncă publicată pe site-ul lor indică faptul că studioul caută un Quest Designer cu o înțelegere profundă a jocurilor God of War.

Această veste vine pe fondul unui interes crescând din partea fanilor pentru o continuare a seriei, după succesul masiv al jocurilor anterioare. God of War Ragnarok și DLC-ul Valhalla au stârnit curiozitatea jucătorilor, deschizând drumul pentru un nou capitol în povestea lui Kratos și a lui Atreus.

Deși detaliile despre poveste și setare rămân necunoscute, lista de locuri de muncă indică un „joc de acțiune centrat pe personaje” neanunțat. Acest lucru sugerează că viitorul joc se va concentra în continuare pe povestea profundă și pe dezvoltarea personajelor, caracteristici definitorii ale seriei God of War.

Cu o bază de fani puternică și vânzări impresionante pentru titlurile anterioare, nu este surprinzător că Santa Monica Studio explorează posibilitatea unui nou joc din serie. Cu toate acestea, detalii concrete despre titlu și despre panteonul în care se va desfășura acțiunea rămân deocamdată necunoscute.

În concluzie, descoperirea acestei liste de locuri de muncă oferă o privire intrigantă în culisele dezvoltării următorului joc God of War și alimentează anticipațiile fanilor pentru ce va aduce viitorul seriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *