Hardware Recenzii

Sangberg Streamer USB Webcam Pro te pune în lumina reflectoarelor

În 2024, camerele web sunt nelipsite din orice setup. Fie că vorbim despre un elev care folosește PC-ul pentru a se conecta la cursurile online, fie despre un creator de conținut, un vlogger sau chiar gamer, toți au nevoie de o cameră web. Și pentru că în ultimii ani tehnologia a avansat foarte mult, camera Streamer USB Webcam Pro de la Sandberg vine și cu funcția de iluminare în trei trepte, pentru a elimina nevoia de alte gadgeturi care ocupă porturi USB sau spațiu pe birou.

Rezoluția maximă a camerei este 1080p la 30 de cadre pe secundă, iar dacă faceți un mic compromis și coborâți la 720p, ținând cont că nu întotdeauna e nevoie de Full HD, dacă sunteți gameri și puneți o fereastră mică cu webcamul în colțul ecranului, veți beneficia de 60 de cadre pe secundă.

Calitatea imaginii este bună, focalizarea este precisă, iar iluminarea își face foarte bine treaba, chiar și în beznă totală, dacă sunteți la aproximativ 50 cm. Dacă vă îndepărtați, lumina nu va mai fi așa puternică. Unghiul de cuprindere este de 80°, fiind foarte potrivit pentru orice tip de apel video sau transmisiune pe YouTube, Twitch.

Instalarea este foarte simplă și rapidă, conectarea la PC făcându-se prin cablul ce are o lungime de doi metri, cu portul USB 2.0, fără a fi nevoie de vreun driver.

În concluzie, Streamer USB Webcam Pro de la Sandberg reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc o cameră web de calitate cu funcție de iluminare. Cu rezoluția Full HD, ajustare inteligentă a luminii și instalare simplă, această cameră web va satisface cerințele celor mai pretențioși utilizatori în materie de streaming și videoconferințe.

@jocuri247 Sangberg Streamer USB Webcam Pro te pune în lumina reflectoarelor #webcam #sandberg #usbwebcampro #streamerusbwebcampro #sandbergstreamerusbwebcampro #webcamsandberg #webcams ♬ sunet original – Jocuri 24/7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *