Știri

Samsung Gaming Hub pentru mobil: descoperă și joacă-te instantaneu pe telefonul tău Galaxy

Samsung Electronics a lansat Gaming Hub pentru mobil, aducând accesul instantaneu la jocuri pe dispozitivele Galaxy. Această inovație permite jucătorilor să descopere și să se bucure de jocuri fără a fi nevoie de instalare, utilizând funcția Instant Plays, disponibilă în versiunea beta în prezent pentru jocuri în cloud în SUA și Canada.

Vicepreședintele corporativ Samsung, Jikhan Jung, subliniază că această platformă este concepută pentru a oferi o experiență de joc simplificată și fără așteptare, ascultând feedback-ul comunității jucătorilor.

Jong Woo, vicepreședintele Samsung și șeful serviciilor de jocuri, evidențiază că accesul instantaneu la jocuri poate revoluționa descoperirea și consumul de conținut de către utilizatorii de dispozitive mobile, oferind, de asemenea, noi oportunități pentru editori de a atrage și fideliza utilizatori.

Samsung Gaming Hub pentru mobil extinde accesul la jocuri în ecosistemul Galaxy, oferind suport pentru APK-uri native Android, soluții de atribuire bazate pe cloud și modele de monetizare în jocuri.

Această platformă este o evoluție a funcției Game Launcher și își propune să ofere mai multe opțiuni pentru descoperirea și jucarea jocurilor pe dispozitivele Galaxy. Samsung Gaming Hub este deja prezent pe anumite televizoare, monitoare Smart și proiectoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *