Hardware

Samsung dezvăluie un monitor 3D care poate juca jocuri VR fără căști

Samsung a dezvăluit un nou monitor în dezvoltare, denumit provizoriu Samsung 2D/3D Gaming Monitor, care aduce o inovație semnificativă în lumea jocurilor. Acest monitor 3D se mândrește cu un mod special care nu necesită ochelari pentru o experiență captivantă. În plus, surprinzător, monitorul are capacitatea de a juca jocuri VR fără căști, făcându-l extrem de versatil în domeniul gamingului.

Chiar dacă se află încă în stadiul de dezvoltare, Samsung a oferit o privire asupra acestei tehnologii revoluționare la evenimentul First Look înainte de CES din Las Vegas. Monitorul dispune de două camere încorporate pentru a urmări mișcarea ochilor și a capului, oferind o optimizare excelentă a efectelor 3D în modul corespunzător. De asemenea, modul 3D poate fi utilizat pentru a îmbunătăți și alte tipuri de conținut, iar interfața de utilizare specializată facilitează navigarea în lumea 3D.

O caracteristică remarcabilă este tehnologia de urmărire a ochilor, care nu se limitează doar la experiențele 3D, ci permite și jocurile VR fără a fi necesare căști dedicate. Monitorul este proiectat să gestioneze cu succes jocuri, experiențe și conținut VR existente, fiind deja compatibil cu Steam VR. De asemenea, Samsung lucrează la asigurarea unor parteneriate cu editori de jocuri remarcabili pentru a oferi conținut de jocuri 3D de înaltă calitate.

Cu toate că monitorul se află încă în stadiul incipient al dezvoltării, Samsung promite să ofere mai multe informații despre acest produs inovator “mai târziu în 2024”. Cu atâtea caracteristici futuriste, rămâne de văzut cum va concura prețul acestui monitor cu alternativele de căști VR disponibile pe piață. Gaming-ul cu siguranță evoluează, iar Samsung pare să fie în fruntea inovației în acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *