Știri

S1mple revine în Counter-Strike, fiind împrumutat la Falcons pentru o lună

Oleksandr „s1mple” Kostyljev, unul dintre cei mai renumiți jucători de Counter-Strike, se pregătește să-și facă debutul în CS2 cu echipa Falcons, după o absență îndelungată din competiție. Anunțul a fost făcut astăzi de către organizația Falcons.

S1mple se alătură echipei Falcons printr-un împrumut de o lună din partea echipei sale de mult timp, Natus Vincere (NAVI). Această mișcare vine în urma unei perioade în care Falcons a trebuit să facă modificări în componența sa, după ce nu s-a calificat pentru PGL Copenhaga Major.

Cu toate că acest împrumut ar putea deveni o schimbare permanentă pe termen lung, momentan pare să fie o soluție temporară. S1mple a exprimat mulțumiri către NAVI pentru oportunitate, sugerând că despărțirea lor nu este definitivă. Directorul Falcons, Grant Rousseau, a confirmat că împrumutul este temporar și că echipa va evalua opțiunile pentru viitorul său.

S1mple a luat o pauză prelungită de la competițiile profesioniste de Counter-Strike anul trecut, din diverse motive personale și profesionale. Însă, după mai multe actualizări și îmbunătățiri aduse CS2, acesta pare să fie din nou motivat să se întoarcă în competiție.

Chiar dacă este doar pentru o perioadă scurtă, revenirea lui S1mple este un moment important pentru Falcons, care a căutat să aducă în echipă nume de marcă din lumea CS2. Astfel, această asociere temporară aduce o lumină nouă și oportunități de succes pentru ambele părți implicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *