Trailere

S-a anunțat data de lansare pentru Bears in Space

Larkspur, California (5 februarie 2024) – Jurnalul căpitanului: este timpul să numărăm invers cu îndrăzneală pentru călătoria noastră în necunoscut. Broadside Games și Ravenscourt au plăcerea să anunțe că Bears in Space va fi lansat pe 22 martie pe PC prin Steam și Epic Games Store pentru 19,99 USD. Pentru o privire asupra jocului, consultați noul trailer de joc de astăzi.

Despre Bears In Space:

Scufundați-vă cu capul înainte în hoardele de roboți însetați de petrol, în timp ce întruchipați Maxwell Atoms, un tronaut spațial transformat naufrag extraterestră, al cărui ADN a fost fuzionat cu Beartana Ursa.

Imbarcați-vă într-o aventură ciudată și plină de umor, din afara acestei lumi, creată de o echipă de trei prieteni australieni, care vă va face să vă străbateți larg sistemul solar, de la pustii și carnavalele spațiale până la temple antice ascunse și multe altele, ca Încercați să vă găsiți drumul înapoi pe Pământ și, dacă aveți timp, să vă salvați echipajul. Lăsați haosul să se desfășoare și gloanțele să zboare – sunt urșii împotriva roboților în această aventură care se desparte.

Jucătorii își pot obține cea mai recentă demonstrație pentru Bears in Space începând de astăzi, în timpul Steam Next Fest (5 februarie – 12 februarie). Demo-ul nu se confruntă doar cu hoardele de robo-dușmani. Jucătorii vor putea să muște o luptă cu șefii cu Kraken și șapte misiuni și minijocuri secundare, inclusiv BasketCube și Bearjira. Purtați arme în această demonstrație cu o privire timpurie și câteva arme în joc, inclusiv SFG și Propeller Hat.

Steam Next Fest: ediția februarie 2024 este o sărbătoare de mai multe zile în care fanii pot încerca demonstrații, pot discuta cu dezvoltatorii, pot urmări streamuri live și pot afla despre jocurile viitoare pe Steam.

Bears in Space este un shooter la persoana întâi plin de acțiune, care va veni pe PC prin Steam și Epic Games Store pe 22 martie pentru 19,99 USD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *