Trailere

RPG-ul Tactic REMORE: INFESTED KINGDOM anunță data de lansare în acces anticipat

WEBZEN, un dezvoltator și editor global de jocuri pentru PC și mobile, a dezvăluit data de lansare pentru RPG-ul tactic pe rând intitulat “REMORE: INFESTED KINGDOM.” Jocul va fi disponibil în acces anticipat pe platformele Steam și Epic Games Store începând cu data de 30 octombrie 2023, în întreaga lume.

“REMORE: INFESTED KINGDOM,” dezvoltat de studioul de jocuri indie coreean Black Anchor și publicat de WEBZEN, oferă o experiență de supraviețuire într-o lume medievală apocaliptică infestată. Pentru a supraviețui, jucătorii trebuie să exploreze locații periculoase și să adune resurse esențiale, evitând în același timp creaturile infestate care bântuie aceste pământuri. Jocul se concentrează pe explorarea întunericului, evitarea detectării inamicilor și declanșarea bătăliilor folosind o varietate de arme istorice.

Versiunea Early Access a jocului va include 7 hărți, 3 personaje jucabile, peste 14 tipuri de arme istorice diferite și trei niveluri de dificultate, de la “Răzbunare” la “Disperare,” potrivite atât pentru începători, cât și pentru veterani. De asemenea, va fi disponibil un mod numit “Coșmar Recurent,” care adaugă un nivel suplimentar de provocare prin combinarea elementelor de luptă tactică și joc de rol.

WEBZEN a luat în considerare feedback-ul jucătorilor din versiunea demonstrativă Steam Next Fest și a adăugat ajustări ale echilibrului și o statistică nouă numită “Armura.”

“REMORE: INFESTED KINGDOM” va fi lansat pe 30 octombrie 2023, cu suport pentru limbile engleză și coreeană. WEBZEN are planuri de a adăuga suport pentru mai multe limbi în viitor.

Acest joc a fost nominalizat la trei categorii la Game Connection Europe 2023: “Cel mai bun joc hardcore,” “Grand Award,” și “People’s Choice Award.” Ceremonia de premiere a Indie Game Development Awards este programată să aibă loc la Paris pe 2 noiembrie.

Pentru mai multe detalii și noutăți despre “REMORE: INFESTED KINGDOM,” puteți vizita site-ul oficial, pagina de Facebook și contul oficial de Twitter al jocului. Jucătorii sunt încurajați să-și împărtășească feedback-ul și opiniile pe comunitatea Steam sau pe canalul Discord al jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *