Trailere

RPG-ul tactic BEAST intră în Early Access pe Steam – O aventură brutală și morală

Dezvoltatorul False Prophet a lansat astăzi RPG-ul tactic BEAST în Early Access pe platforma Steam. Această versiune Early Access oferă jucătorilor ocazia de a explora o lume medievală brutală și morală, unde deciziile lor vor avea un impact semnificativ asupra poveștii și jocului.

BEAST aduce o poveste captivantă jucată din două perspective opuse. Jucătorii vor prelua rolul lui Anton Sabbados, un fost sclav al Imperiului Otoman care se întoarce acasă după zece ani și este implicat într-o misiune crucială la cererea Regelui Profet Lurius. În același timp, Prințul Nicolai, antagonistul, caută să îl oprească pe Anton din motive personale.

În lumea medievală afectată de ciumă și conflicte militare, jucătorii vor traversa Munții Carpați și vor lua decizii morale care vor influența povestea și desfășurarea luptelor tactic, pe rând.

O caracteristică unică a jocului este gestionarea demonului interior al personajelor, care poate fi eliberat pentru avantaje imediate sau reținut pentru beneficii pe termen lung. Arborii de abilități și avantajele vor juca un rol esențial în păstrarea sănătății și controlului, iar alegerile morale vor afecta relațiile cu tovarășii și destinul lor.

BEAST este disponibil în Early Access pe Steam la un preț de 24,99 EUR/24,99 USD/20,99 GBP, dar în timpul Steam Scream Fest între 26 octombrie și 2 noiembrie, jocul va beneficia de o reducere la 19,99 USD/EUR și 16,99 GBP. Lansarea completă a jocului este programată pentru anul 2024.

Piotr Pacynko, fondator și director de creație la False Prophet, a declarat: “Întotdeauna ne-am dorit să creăm un RPG tactic care să abordeze teme mature care să îți provoace busola morală. Explorarea acestei părți întunecate a istoriei noastre umane ne-a permis să creăm ceva cu adevărat unic. Acum este timpul să aducem jucători în călătoria noastră pentru a finaliza această viziune. Sperăm că vor vedea promisiunea și vor sprijini echipa noastră în realizarea viziunii noastre!”

BEAST promite o experiență captivantă și provocatoare pentru fanii RPG-urilor tactice, aducând în prim-plan un mediu medieval cu nuanțe întunecate și o moralitate complexă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *