Știri

Rotwood, noul joc de la dezvoltatorul Don’t Starve, debutează în acces anticipat pe Steam

Rotwood, un roguelike hack-and-slash cooperativ dezvoltat de Klei Entertainment, a intrat acum în acces anticipat pe platforma Steam. Disponibil la prețul redus de 10,99 USD, cu o reducere de zece procente până pe 8 mai, jocul promite să ofere o experiență captivantă pentru jucătorii în căutare de acțiune și aventură. Urmărește trailerul de lansare mai jos pentru a te familiariza cu atmosfera și mecanicile sale.

În Rotwood, jucătorii sunt introduși într-o lume amenințată de fiare corupte și trebuie să se aventurați în pădurile întunecate pentru a le opri. Cu elemente roguelike și de hack-and-slash, jocul îi încurajează pe jucători să își utilizeze abilitățile și să își construiască strategiile pentru a supraviețui întâlnirilor și pentru a înfrunta șefii temibili. Mai mult, Rotwood permite jucătorilor să se echipereze și să coopereze cu până la…

Versiunea de acces anticipat a jocului include patru biomi diferite, fiecare cu patru niveluri de dificultate, și clase de arme variate. Pe măsură ce progresezi prin biomi, vei debloca noi opțiuni pentru a-ți îmbunătăți baza orașului, a obține noi puteri și multe altele. Mai multe sefi, biomi și obiecte vor fi adăugate în timpul perioadei de acces anticipat.

Deși o dată oficială pentru lansarea completă nu a fost stabilită încă, Klei Entertainment estimează că proiectele lor durează în mod obișnuit “unul până la doi ani”. Prețul jocului va crește treptat pe măsură ce se apropie de lansarea completă, reflectând evoluția și îmbunătățirile aduse în timpul perioadei de acces anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *