Știri

Românul Ivan “iM” Mihai pare că a semnat cu echipa NAVI

Organizația ucraineană de e-sport, NAVI, intenționează să formeze o echipă internațională înainte de lansarea CS2 la nivel mondial. Rapoartele recente indică faptul că NAVI este în discuții cu Aleksib, liderul de joc al echipei Ninjas in Pyjamas, și cu iM de la GamerLegion. Există și zvonuri despre semnarea lui jL de la Apeks.

Aceste transferuri ar însemna că doar s1mple și b1t vor rămâne în echipa NAVI după această perioadă de transferuri. Ambii jucători au avut un rol important în succesul echipei în 2021, câștigând mai multe turnee de prim nivel, inclusiv PGL Stockholm Major. Este de asemenea menționat că npl va părăsi echipa, iar electroNic ar putea fi în căutarea unei mutări către Evil Geniuses.

Aleksib, care a fost parte a echipelor internaționale OG, G2 și recent NiP, va trebui să găsească o nouă echipă după înlocuirea sa de către hampus la NiP. iM, pe de altă parte, a ieșit în evidență la BLAST Paris Major, fiind unul dintre jucătorii cheie ai GamerLegion. A concurat pentru premiul MVP împotriva lui ZywOo, dar acesta din urmă l-a câștigat după ce Vitality a învins GamerLegion în marea finală.

NAVI are puține zile la dispoziție pentru a finaliza aceste transferuri înainte de BLAST Premier Fall Groups în iulie, având în vedere că blocarea listei pentru competiție este programată pentru joi, 22 iunie.