Știri

Românca Ana Dumbravă – pentru al doilea an consecutiv cea mai bună jucătoare de Counter-Strike din lume

Echipa Nigma Galaxy a fost recunoscută drept cea mai bună echipă feminină de Counter-Strike a anului la HLTV Award Show 2023. Jucătoarea vedetă Ana „ANa” Dumbravă a fost, de asemenea, onorată cu premiul pentru cea mai bună jucătoare feminină.

Nigma Galaxy, condusă de Ksenia „vilga” Kluenkova, și-a consolidat poziția de echipă numărul 1 în lume în 2023, câștigând toate cele trei evenimente majore LAN, inclusiv ESL Impact Katowice și cele două finale ale ESL Impact League. Echipa rusă a avut o singură înfrângere pe tot parcursul anului, obținând o rată de victorii de 86% din totalul hărților jucate.

Ana „ANa” Dumbravă, jucătoarea română, a strălucit în mod deosebit, încheind anul cu un rating de 1,28, un impact de 1,26 și 0,82 KPR. Aceste performanțe notabile au adus-o în prim-plan, depășind competiția, inclusiv starul NAVI Javelins, Wiktoria „vicu” Janicka, care a avut un rating LAN de 1,24, impact de 1,26 și 0,82 KPR.

Aceste premii reprezintă recunoașterea excelenței și a dominației echipei Nigma Galaxy și a jucătoarei Ana „ANa” Dumbravă în peisajul Counter-Strike feminin în anul 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *