Știri

Rockstar lansează un nou furt în GTA Online: Cluckin’ Bell Farm Raid

Rockstar a dezvăluit detalii despre următorul mare furt din GTA Online, numit Cluckin’ Bell Farm Raid, care va fi lansat pe 7 martie. Acest nou conținut va aduce jucătorii într-o aventură încântătoare, în care vor lupta împotriva polițiștilor corupți și a unui cartel periculos la fabrica Cluckin’ Bell din Paleto Bay.

Furtul va oferi o varietate de misiuni de configurare și un gameplay captivant, care include urmăriri de mare viteză și lupte cu iahturi. Jucătorii vor avea și ocazia să câștige un vehicul Bravado Gauntlet Interceptor, care va fi adăugat la colecția de vehicule din GTA Online.

Trailerul pentru noul furt arată că jucătorii se vor confrunta cu mai multe facțiuni inamice, inclusiv polițiști corupți și membri ai cartelului, sub conducerea personajului principal, Vincent Effenburger. În final, furtul va avea loc la fabrica Cluckin’ Bell din Golful Paleto.

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare această actualizare, trebuie să țină cont că Rockstar a eliminat recent Editorul Rockstar din GTA 5 pe consolele de ultimă generație, în pregătirea pentru actualizările viitoare pentru GTA 5 și GTA Online. În plus, GTA 6 pare să fie în faza finală de dezvoltare, potrivit unor informații care au apărut online, sugerând că lansarea ar putea fi pe aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *