Știri

Rocket League va interzice tranzacționarea skinurilor pe piața neagră

O schimbare majoră vine în comunitatea de jucători din Rocket League. Popularul joc de fotbal cu mașini va dezactiva opțiunea de a schimba articole începând cu sezonul 13, distrugând piața vibrantă în jurul cumpărării și vânzării de produse cosmetice în acest proces. Fanii par universal șocați, confuzi și frustrați de această mișcare.

Ultima zi pentru a face schimb de articole în jocul free-to-play deținut de Epic va fi 5 decembrie, cu o zi înainte de lansarea sezonului 13. După aceea, jucătorii nu vor mai avea opțiunea de a-și împărtăși pălăriile, jantele și traseele de eșapament preferate sau să le vândă pe piețele terțe. „Facem această schimbare pentru a se alinia cu abordarea generală a Epic cu privire la produsele cosmetice pentru jocuri și la politicile magazinului de articole, în care articolele nu sunt tranzacționabile, transferabile sau vândute”, a scris dezvoltatorul Psyonix într-un anunț pe site-ul jocului.

Studioul a spus că această schimbare „deschide planuri de viitor” pentru ca unele vehicule să fie deținute în mai multe jocuri Epic. Probabil, ați putea cumpăra Ghostbusters Ectomobile o dată în Rocket League și apoi îl puteți folosi și în Fortnite. Capacitatea de a transfera articole între jocuri separate este o mare parte a promisiunii și provocării argumentelor care stau la baza unui „metavers” de jocuri realizat de CEO-ul Epic Tim Sweeney și alții. În același timp, nu este clar care este beneficiul unui metavers „deschis” dacă toate tranzacțiile sunt încă direcționate prin magazinele Epic din joc. Sweeney a criticat anterior companii precum Apple și Google pentru că au creat platforme închise care nu oferă utilizatorilor alegere.

Schimbul de articole a fost adăugat la Rocket League acum șapte ani în actualizarea Rumble. Abordarea cosmeticelor aleatoare care a scăzut după meciuri a fost similară cu jocurile Valve precum Counter-Strike și Team Fortress 2, ambele au cultivat, de asemenea, piețe de second hand vii și profitabile pentru articolele din joc. Unii jucători de la Rocket League fac schimb cu prietenii doar pentru distracție sau pentru a scăpa de articole duplicate, în timp ce alții încearcă să adune colecții care se pot vinde cu sute sau chiar mii de dolari. Împrumutul este, de asemenea, o mare parte a comunității din jurul economiei în joc a Rocket League. Jucătorii ar putea fi de acord să împărtășească obiecte rare pentru o anumită perioadă de timp înainte de a le returna.

În Întrebări frecvente despre modificări, Psyonix a subliniat că jucătorii vor putea în continuare să-și schimbe articolele duplicat înapoi la Epic pentru o șansă la un alt cosmetic aleatoriu de o raritate mai mare, dar că toate schimburile actuale vor fi definitive după 5 decembrie. La acel moment. , „Site-urile web sau serverele care promovează astfel de servicii sunt frauduloase și nu au nicio legătură cu Psyonix sau Epic Games.”

Reacția comunității Rocket League de până acum a fost surpriză urmată de o condamnare rapidă. „RAPPORTUL PENTRU MY ALPHA BOOST”, a scris pe Twitter jucătorul profesionist Tristan „Atow”. Soyez. „Omorâm jocul și mai mulți băieți buni”, a postat pe Twitter Finlay „ridicați-vă”. Ferguson. Subreddit-ul pentru joc este, de asemenea, în ruină. „Epic Games trebuia să fie acest lucru uriaș pentru joc și tot ce au făcut a fost să crească premiile Esports și să-l facă mai global”, se arată într -un comentariu de top. „Practic, au spus „la naiba” comunității ocazionale de când au cumpărat Psyonix. Eliminarea tranzacționării este cu adevărat cea mai stupidă idee pe care am văzut-o vreodată.”

Anunțul vine după ce compania-mamă Epic Games a anunțat recent 860 de concedieri, impactând Psyonix, producătorul Fall Guys Mediatonic și alte părți ale imperiului său în creștere Fortnite. Sweeney le-a spus participanților la o conferință Unreal Engine că abia „ cu aproximativ 10 săptămâni în urmă ” compania și-a dat seama că are probleme financiare care aparent ar trebui să fie rezolvate atât de rapid și drastic. Nu este clar dacă Psyonix plănuia deja să elimine schimbul de articole din joc înainte de aceste reduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *