Știri

Rocket League – Sezonul RLCS 2024: detalii despre format, program și înscrieri

Cu sosirea noului an vine și noul sezon al Rocket League Championship Series (RLCS). Iată toate detaliile de care aveți nevoie pentru a fi la curent cu acesta.

Sezonul RLCS 2024 aduce modificări semnificative la formatul competiției, cu accent pe durabilitate pe termen lung și extinderea premiilor pentru a include un număr mai mare de jucători decât oricând. Fondul de premii global este impresionant, depășind 4.300.000 USD.

Rationalizarea Formatului:
Sezonul va include trei turnee în persoană: RLCS Major 1, RLCS Major 2 și Campionatul Mondial Rocket League. Calificările pentru aceste evenimente vor consta într-un total de șase Open Qualifiers online, cu un format standardizat care constă într-o etapă de eliminare dublă, un sistem elvețian și o etapă de eliminare simplă.

Echipe Calificate pentru Majors și Campionatul Mondial:
Echipele de top din fiecare regiune se vor califica pentru Majors și, în cele din urmă, pentru Campionatul Mondial Rocket League. Acest lucru include echipe din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, Oceania, America de Sud, Asia-Pacific și Africa Subsahariană.

Distribuirea Premiilor Extinsă:
Premiile în bani vor fi acordate în mod extins în toate regiunile. Calificările deschise vor oferi premii pentru primele 128 de echipe în America de Nord și Europa, primele 64 de echipe în America de Sud, Oceania și MENA, și primele 32 de echipe în APAC și SSA.

Vârsta Minimă și Permise Părintești:
Vârsta minimă pentru a concura în RLCS 2024 este acum de 13 ani, deschizând competiția pentru un număr mai mare de jucători. Permisiunea părintelui sau tutorelui va fi necesară pentru minori, iar antrenorii și managerii trebuie să aibă cel puțin 18 ani.

Fereastra de Transfer:
Perioada de transferuri va avea loc între 1 și 14 aprilie.

Programul Sezonului RLCS 2024:

RLCS Major 1: Martie (detalii urmează să fie anunțate)
RLCS Major 2: Iunie (detalii urmează să fie anunțate)
Campionatul Mondial Rocket League: Septembrie (detalii urmează să fie anunțate)
Înscrieri și Blocarea Listelor:
Înscrierile încep pe 17 ianuarie, iar blocarea listelor pentru primul eveniment regional este programată pentru 22 ianuarie.

Concluzie:
Cu un format nou, premii extinse și o competiție globală în creștere, sezonul RLCS 2024 promite a fi unul dintre cele mai incitante până acum. Pentru detalii suplimentare și actualizări, consultați regulile oficiale care vor fi lansate în curând pe site-ul RLCS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *