Trailere

Rocket League sezonul 14 a început: noi actualizări, caroserii și o arenă sub apă

Psyonix a anunțat cu entuziasm lansarea Sezonului 14 pentru Rocket League, oferind jucătorilor o serie de noi caracteristici și adiții captivante. În acest sezon, jucătorii vor putea explora o arenă subacvatică nouă numită AquaDome (Salty Shallows), alături de alte actualizări semnificative.

Sezonul 14 introduce o nouă trecere de luptă, care include două adăugări de caroserie, Admiral și Mako, precum și o gamă largă de opțiuni de personalizare pentru vehicule. Aceste noi elemente vor adăuga o notă proaspătă experienței de joc și vor oferi jucătorilor oportunitatea de a-și personaliza mașinile așa cum doresc.

De asemenea, dezvoltatorul Psyonix a lansat un trailer nou pentru Sezonul 14, care prezintă toate aceste adiții și opțiuni de personalizare, iar reacțiile comunității sunt deja în plină desfășurare.

În plus față de adițiile de conținut, Sezonul 14 aduce și o serie de îmbunătățiri și modificări la nivelul jocului. Turneele din sezonul 14 sunt acum live, iar jucătorii vor putea obține recompense pentru participarea lor. De asemenea, au fost adăugate noi provocări pentru Sezonul 14, oferind jucătorilor mai multe oportunități de a câștiga recompense și de a-și testa abilitățile.

Cu lansarea Sezonului 14, Rocket League continuă să ofere o experiență de joc captivantă și plină de acțiune pentru comunitatea sa în continuă creștere. Cu toate aceste actualizări și adiții noi, Sezonul 14 promite să fie unul dintre cele mai palpitante până în prezent.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *