Știri

Rocket League colaboreaza cu X-Men ’97 și lansează cosmetice tematice

Rocket League a anunțat cea mai recentă colaborare în joc, oferind o gamă variată de produse cosmetice tematice în jurul recent lansatului X-Men ’97. De la masini personalizate până la decorațiuni inspirate de super-eroii și inamicii lor, această colaborare aduce o mulțime de opțiuni noi pentru jucători.

Recentul debut al lui X-Men ’97 a fost bine primit de critici după lansarea sa pe Disney+. Desenul animat Marvel continuă povestea originală a X-Men: Seria animată, aducând înapoi personaje precum Cyclops, Wolverine și Profesorul X pentru noi aventuri. Acum, acești eroi se încrucișează cu lumea sportivă din Rocket League.

Evenimentul crossover X-Men ’97 va include mai multe decalcomanii, topper-uri și alte elemente cosmetice exclusive bazate pe diferiții membri ai X-Men și pe dușmanii lor celebri. Jucătorii vor putea obține conținut gratuit completând provocările din joc sau pot achiziționa opțiuni premium din magazinul Rocket League.

Colaborarea va fi lansată în Rocket League pe 23 aprilie, iar prețurile vor varia în funcție de opțiunile disponibile. Aceasta este doar una dintre multele colaborări notabile pe care Rocket League le-a avut în ultima vreme, inclusiv o colaborare anterioară cu Avatar: The Last Airbender.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *