Trailere

RoboCop: Rogue City – trailerul RPG dezvăluie alegeri importante în joc

Dezvoltatorul Teyon și editorul Nacon au lansat un nou trailer captivant pentru RoboCop: Rogue City, care aduce în prim-plan funcțiile RPG ale jocului. Trailerul oferă o privire detaliată asupra decizilor pe care jucătorii le pot lua și a arborelui de abilități care le permite să-și dezvolte personajul în timpul jocului.

Noul trailer scoate în evidență atmosfera sumbră a orașului Detroit, în care acțiunea jocului are loc. Un aspect esențial al experienței este elementul RPG, iar arborele de abilități este un aspect crucial al acestuia. Jucătorii pot personaliza evoluția personajului lor, având posibilitatea de a alege între opțiuni de luptă și dezvoltarea abilităților de deductie și psihoanaliză.

Un alt aspect important al jocului este luarea deciziilor. Jucătorii vor trebui să facă alegeri în timpul conversațiilor cu diverse personaje din joc, iar aceste decizii pot avea un impact semnificativ asupra desfășurării poveștii. Alegerile lor vor fi adesea puse în conflict cu cele două directive principale ale lui RoboCop: respectarea legii și protejarea cetățenilor.

RoboCop: Rogue City este programat să fie lansat pe 2 noiembrie și va fi disponibil pe platformele PC, PS5 și Xbox Series X/S. Jucătorii de pe PC au ocazia să încerce un demo gratuit în cadrul Steam Next Fest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *