Știri

RoboCop: Rogue City primește modul New Game Plus în săptămânile următoare

Teyon, dezvoltatorul din spatele RoboCop: Rogue City, anunță că va dezvălui detalii despre adăugarea așteptată a modului New Game Plus în săptămânile următoare. Lansat anul trecut și laudat pentru acțiunea sa captivantă, jocul se concentrează pe experiența la persoana întâi a lui RoboCop și este disponibil pe Xbox Series X/S, PS5 și PC.

Deși a primit laude pentru lansare, jucătorii au exprimat dorința de a vedea o opțiune New Game Plus care să aducă noi provocări și upgrade-uri pentru RoboCop. În răspuns la aceste solicitări, Teyon a confirmat că este conștient de dorințele comunității și a invitat jucătorii să rămână la curent pentru informații mai detaliate în săptămânile următoare.

RoboCop: Rogue City îi plasează pe jucători în pielea lui Alex Murphy/RoboCop, luptându-se cu bandele din Detroit și investigând misteriosul Proiect Afterlife. Lansarea modului New Game Plus ar aduce un plus de adrenalină și distracție, oferind jucătorilor oportunitatea de a explora din nou universul captivant al jocului cu avantaje și provocări noi.

În recenzia noastră anterioară, am acordat RoboCop: Rogue City un scor solid de 8 din 10, apreciind acțiunea sa captivantă, povestea interesantă și designul mondial bine realizat. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe detalii despre modul New Game Plus și cum acesta va îmbogăți experiența jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *