Știri

ROBOBEAT: shooter-ul ritmic care va face pulsul să bată mai tare, vine pe PC pe 16 mai 2024

Kwalee, un important editor de jocuri cu sediul în Marea Britanie, și Inzanity, un studio independent suedez fondat de Simon Fredholm, sunt încântați să anunțe data lansării pentru foarte așteptatul lor shooter ritmic, ROBOBEAT. Jocul este programat să se lanseze pe PC prin Steam și Epic Games Store pe 16 mai 2024.

ROBOBEAT vine cu o explozie de acțiune, oferind jucătorilor o experiență captivantă în care trebuie să-și țină degetul pe trăgaci și să tragă la ritm pentru a înfrunta valurile de inamici. Este un amestec de muzică și acțiune frenetică, care va face pulsul să bată mai tare.

Kwalee și Inzanity au dezvăluit, de asemenea, trailerul cu data lansării plin de acțiune al ROBOBEAT. Jucătorii sunt invitați să se alăture în această călătorie muzicală și să se pregătească să-și pună abilitățile la încercare în acest shooter captivant.

Pe lângă lansarea completă pe PC, jucătorii pot descărca, de asemenea, demo-ul jocului pe Steam, care include funcția puternică de muzică personalizată și multe altele. Funcția de muzică personalizată permite jucătorilor să încarce cu ușurință și să-și decupe piesele în editorul din joc pentru a genera automat ritmuri adaptate stilului lor de joc, schimbând fără întreruperi melodiile personalizate oricând și oriunde, fără întrerupere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *