Trailere

RKGK / Rakugaki se lansează pe 22 mai și dezvăluie primul gameplay

Într-o lume vibrantă și plină de culoare, RKGK / Rakugaki, creat de Wabisabi Games și publicat de Gearbox Publishing, va fi lansat pe 22 mai pentru PC. Cu un preț de 19,99 USD, acest joc de platforme 3D aduce o experiență elegantă în care jucătorii preiau controlul lui Vallah, un erou care se luptă pentru a-și reda orașul Cap City și pentru a-i restabili culoarea. Primul gameplay a fost dezvăluit, oferind o privire intrigantă asupra aventurii care urmează.

Vallah este un erou versatil, capabil să alunece prin medii cu ajutorul unei drone, să macine pe balustrade și să fugă prin aer. Jucătorii vor explora niveluri 3D elegante și vor putea eticheta pereții cu graffiti pentru a-și opune inamicilor, inclusiv B Corp și alte amenințări. Stilul graffiti al jocului amintește de Jet Set Radio, dar cu o estetică cyberpunk și o mișcare fluidă ce își are rădăcinile în Hi-Fi Rush.

Pe parcursul aventurii, jucătorii vor descoperi secrete și căi ascunse în mediile vibrante, având, de asemenea, opțiuni de personalizare a aspectului și vopselei lui Vallah. În timp ce progresează, Vallah va trebui să înfrunte roboți puternici ai B Corp și pe Mr. Buff, un adversar înzestrat cu puteri mentale ce își folosește abilitățile pentru a controla mintea cetățenilor orașului. Cu o poveste captivantă și un gameplay dinamic, RKGK / Rakugaki promite să ofere o experiență memorabilă pentru fanii jocurilor de platformă.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială a jocului pe 22 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *