Lansări

RKGK / Rakugaki este disponibil acum, trailerul de lansare a fost dezvăluit

RKGK / Rakugaki, un platformer 3D inovator dezvoltat de Wabisabi Games și publicat de Gearbox, este acum disponibil pe PC. Acțiunea jocului se desfășoară în Cap City, unde jucătorii o controlează pe Valah, o artistă de graffiti determinată să se opună tiranicului Mr Buff și companiei B Corp cu ajutorul echipajului ei. Puteți viziona trailerul de lansare mai jos pentru a vedea în acțiune acest captivant joc de platformă futurist.

În RKGK / Rakugaki, Valah trebuie să navigheze prin diverse niveluri pline de obstacole, să zdrobească șinele, să efectueze sărituri duble și să înfrunte inamicii. Ajutată de drona sa, AYO, Valah poate aluneca prin aer și eticheta mediul din jurul ei, lăsând în urmă graffiti impresionante. De asemenea, poate activa Defacer-ul pentru a-și crește viteza și pentru a înlănțui tehnici de traversare.

Monedele câștigate în joc permit achiziționarea de ținute noi și piese vestimentare separate, cum ar fi jachete, topuri, fuste, adidași și multe altele. Valah poate personaliza și graffiti-ul și drona AYO în diverse moduri, oferind o experiență de joc unică și personalizabilă.

RKGK / Rakugaki este disponibil pe Steam la prețul de 19,99 USD. Momentan, nu au fost anunțate alte platforme pentru acest joc, dar rămâneți pe fază pentru actualizări viitoare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *