Știri

Rise of the Ronin va avea zeci de stiluri de luptă

Jocul de acțiune RPG Rise of the Ronin, dezvoltat de Team Ninja, a primit recent noi impresii și imagini de joc, aducând în prim plan aspecte importante ale gameplay-ului său, cum ar fi lupta și dialogurile.

Deși până acum am văzut doar câteva stiluri de luptă în joc, se pare că există o varietate impresionantă de opțiuni disponibile. Conform PlayStation Blog, sunt menționate „zeci” de stiluri de luptă, ceea ce promite o diversitate remarcabilă, având în vedere numărul mare de tipuri de arme prezente în joc.

Un aspect interesant este legat de statisticile personajului, cum ar fi Forța, Dexteritatea și Inteligența, care, împreună cu opțiunile din arborii de abilități, pot influența dialogurile din joc. De exemplu, investirea în statistici specifice ar putea debloca noi opțiuni de dialog, cum ar fi intimidarea oficialilor, care ar putea conduce la scăderea indicatorului Ki în timpul luptelor. Această abordare oferă jucătorilor posibilitatea de a aborda situațiile în moduri diferite și adaugă o adâncime intrigantă în mecanica jocului.

Rise of the Ronin va fi lansat exclusiv pentru PS5 pe 22 martie. Urmăriți cele mai recente videoclipuri pentru a descoperi mai multe despre Bonds și modul în care acestea influențează povestea jocului, oferind o perspectivă captivantă asupra universului său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *