Trailere

Rise of the Ronin primește un nou trailer cu scorurile oferite de critici

Team Ninja a lansat un trailer impresionant pentru jocul lor RPG de acțiune în lume deschisă, Rise of the Ronin. Cu toate că jocul nu a reușit să atragă atenția în mod masiv, el a primit recenzii pozitive din partea unor critici selectivi.

În ciuda acestui fapt, trailerul aduce în prim-plan aspectele captivante ale jocului, oferind o privire mai profundă în lumea Bakumatsu și în povestea complexă a unui Veiled Edge și a Blade Twin-ului său. Cu posibilitatea de a alege între Forțele Anti-Shogunat sau Pro-Shogunat și chiar de a lua parte la evenimentele care implică comodorul Matthew C. Perry, jucătorii sunt promisiuni o experiență captivantă și plină de acțiune.

Rise of the Ronin păstrează elementele de luptă distincte ale altor titluri ale Team Ninja, precum Nioh, oferind o gamă variată de arme și stiluri de luptă. În timp ce jucătorii explorează regiuni deschise precum Yokohama, Edo și Kyoto, ei își construiesc reputația și stabilesc alianțe cu diferite personaje, adâncindu-se în lumea complexă a Bakumatsu-ului.

Deși vânzările inițiale au fost promițătoare, cu debutul pe locul cinci în topurile fizice din Regatul Unit, locul jocului în clasamente a scăzut în săptămânile următoare. Detalii exacte despre vânzări nu au fost încă furnizate de Sony sau Koei Tecmo, dar fanii jocului sunt așteptați cu nerăbdare să afle mai multe în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *