Trailere

Rise of the Ronin prezintă lupta

Team Ninja a lansat un nou videoclip în culise, oferind o privire detaliată asupra luptei din viitorul lor joc, Rise of the Ronin. În acest clip de 10 minute, dezvoltatorii discută despre diverse aspecte ale sistemului de luptă din joc, de la armele folosite până la stilurile de luptă și mecanicile de bază.

Unul dintre aspectele de bază ale luptei este utilizarea Ki-ului, unde jucătorii trebuie să epuizeze Ki-ul adversarului pentru a-i face vulnerabili. De asemenea, jucătorii pot folosi mișcarea de parare Counterspark și abilitățile marțiale pentru a provoca daune suplimentare.

Există o varietate de stiluri de luptă disponibile, fiecare cu propriile seturi de mișcări și capacități. Jucătorii pot debloca noi stiluri de luptă construind legături cu diferite personaje în joc.

Lupta în Rise of the Ronin prezintă trei stiluri distincte: Ten, Chi și Jin, fiecare fiind eficient împotriva diferitelor tipuri de inamici. Jocul oferă și posibilitatea de a folosi arme la distanță, cum ar fi arcuri sau arme de foc, pentru a ataca inamicii.

Pe lângă lupta corp la corp și la distanță, jucătorii pot folosi și frânghia de grappling pentru a atrage inamici sau pentru a se apropia de ei. Există și opțiunea de a folosi arme silențioase pentru a efectua atacuri furtive.

Rise of the Ronin va fi lansat pe PS5 pe 22 martie și promite să ofere o experiență captivantă și complexă de luptă pentru jucători.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *