Trailere

Rise of the Ronin – prezentare generală la State of Play: Yokohama, lupte intense și arme variate

Team Ninja a dezvăluit o nouă prezentare generală a jocului pentru “Rise of the Ronin” în cadrul evenimentului State of Play, punând în evidență unul dintre cele trei orașe majore ale jocului – Yokohama. Acțiunea se petrece în Japonia în timpul perioadei Bakumatsu, oferind jucătorilor o experiență captivantă în care pot explora diverse locații folosind planorul Avicula sau călare.

Jocul oferă scene de luptă intense, permițând jucătorilor să pară atacurile inamicilor, să folosească diferite stiluri avantajoase și să aleagă între arme variate. Pe lângă katane, există și opțiuni precum pistoalele, iar inventatorul Igashichi aduce în joc arme speciale, inclusiv aruncători de flăcări. Jucătorii pot opta pentru lupta la distanță cu puști și baionete sau pot executa inamici cu ajutorul împușcăturilor.

Modul de joc oferă o varietate de scenarii, inclusiv bătălii masive cu NPC-uri și aliați care îi însoțesc pe jucători în misiuni. Deciziile luate, legăturile formate și alianțele stabilite vor influența evoluția poveștii și vor determina diferitele finale disponibile.

“Rise of the Ronin” este programat să fie lansat pe 22 martie pentru PS5, iar jucătorii pot să descopere mai multe detalii despre facțiunile implicate în joc accesând pagina oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *