Știri

Rise of the Ronin intră pe lista de dorințe pe PlayStation Store – lansare prevăzută în 2024

RPG-ul de acțiune în lume deschisă, “Rise of the Ronin”, dezvoltat exclusiv pentru PS5 de către echipa Team Ninja, se anunță a fi o prezență promițătoare pe scena jocurilor video. Cu o lansare programată pentru 2024, fără o dată precisă anunțată, jocul a apărut pe lista de dorințe pe PlayStation Store, sporind anticipația fanilor.

Marvel’s Spider-Man 2 a cucerit publicul luna trecută, devenind cel mai rapid vândut titlu first-party pentru PlayStation. În acest context, privim cu interes la planurile Sony pentru anul următor, iar “Rise of the Ronin” pare să fie unul dintre proiectele așteptate. Cu tematica sa în perioada Bakumatsu, acest RPG oferă o experiență captivantă într-o lume deschisă.

Deși lista de dorințe de pe PlayStation Store nu furnizează încă o dată de lansare certă, există speranțe că aceasta se va schimba în curând. Un precedent similar a avut loc cu Marvel’s Spider-Man 2, care a apărut pe lista de dorințe în decembrie 2022, iar data sa de lansare a fost dezvăluită abia în cadrul Summer Game Fest din iunie 2023.

Cu The Game Awards 2023 pe 7 decembrie, există speculații că “Rise of the Ronin” ar putea primi un nou trailer și mai multe detalii. O fereastră de lansare ar putea fi anunțată la eveniment, lăsând o dată exactă pentru a fi dezvăluită în lunile următoare. Fanii rămân cu ochii pe actualizări pe măsură ce anticiparea pentru acest RPG crescut în lumea Bakumatsu continuă să crească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *