Trailere

Rise of the Ronin dezvăluie arme și abilități

Team Ninja și Koei Tecmo au lansat un nou teaser pentru jocul lor, Rise of the Ronin, evidențiind varietatea de arme și abilități brutale disponibile în joc. Fiecare tip de armă, de la Katana și Dual Blades la Naginata și Spear, este prezentat în trailerul din culise, oferind jucătorilor o privire detaliată asupra mecanicilor de luptă somptuoase.

Jocul împarte armele în două categorii principale – corp la corp și la distanță, cu unele, cum ar fi baioneta, capabile să tragă cu rază medie. Fiecare armă oferă un set unic de atacuri și combo-uri, iar jucătorii pot comuta între ele pentru a executa mișcări devastatoare. Finisările sunt, de asemenea, distincte pentru fiecare tip de armă, oferind o varietate de modalități de a elimina inamicii.

Indiferent dacă preferați lupta apropiată cu Katana și Dual Blades sau trageți de departe cu revolverele și arcurile, Rise of the Ronin promite să ofere mai multe opțiuni pentru o luptă eficientă și satisfăcătoare. Data de lansare a jocului este programată pentru 22 martie, exclusiv pe PS5, iar fanii sunt invitați să exploreze mai multe detalii despre poveste și lumea jocului pentru a se pregăti pentru aventura epică care urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *