Lansări Trailere

RIPOUT s-a lansat în acces anticipat pe Steam

3D Realms și Pet Project Games au lansat astăzi RIPOUT, un FPS de groază SF cooperativ, în acces anticipat pe Steam. Jucătorii sunt invitați să înfrunte terorile viitorului, trezindu-se din somnul criogenic pentru a descoperi că navele care odinioară erau ocupate de oameni au fost preluate de monștri mutanți. Această aventură poate fi parcursă fie singur, fie într-o echipă de până la 3 jucători. Scopul este să distrugi inamicii monstruoși și să afli ce s-a întâmplat, căutând Sanctuary, ultimul bastion al umanității.

Versiunea cu acces anticipat a RIPOUT include majoritatea caracteristicilor, o varietate de inamici și un mod cooperativ. Pe durata acestei perioade, jocul va primi actualizări constante bazate pe feedback-ul comunității, adăugând noi elemente precum arme, dușmani și misiuni.

În RIPOUT, jucătorii vor confrunta monstruozități mutante, rezultate în urma experimentelor cu Cell, o armă biologică creată de om. Aceste creaturi au abilitatea de a-și modifica corpurile în moduri grotesc, oferind o provocare reală. Un pistol biomecanic devine un aliat de încredere pentru a câștiga avantaj tactici împotriva acestor inamici, permițând jucătorilor să preia armele inamicilor în timp ce explorează nave spațiale abandonate generate procedural.

Caracteristici:

Mod de joc cooperativ PVE: Completați o varietate de misiuni și explorați nave abandonate singuri sau în echipe mici, confruntând o gamă variată de monștri modificați genetic.
Living Pet Gun: Folosiți pistolul biomecanic pentru a vă ajuta și întoarceți-l împotriva inamicilor.
Modificări ale armelor și clase de caractere: Personalizați-vă arma și alegeți specializările de personaj potrivite stilului vostru de joc.
Acțiune fără sfârșit: Explorează nave abandonate în misiuni rapide, pline de acțiune, cu niveluri generate procedural pentru rejucabilitate.
Dificultate scalabilă: Aventura oferă provocări pentru echipe de toate dimensiunile, cu dificultate scalabilă.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *