Știri

RIPOUT a ieșit din accesul timpuriu pe Steam

3D Realms și Pet Project Games sunt încântați să anunțe lansarea oficială a jocului RIPOUT, un FPS de groază științifico-fantastic în cooperare, pe Steam. După perioada de acces anticipat, jocul este acum disponibil pentru 19,99 USD, beneficiind de o reducere de lansare de 20% care durează până marți, 4 iunie. În RIPOUT, jucătorii explorează nave spațiale abandonate, pline de arme biologice modificate genetic, inițial create pentru a respinge invadatorii extratereștri, dar care s-au întors împotriva creatorilor lor. Jucătorii pot înfrunta aceste monstruozități mutante singuri sau în echipe de până la trei jucători, încercând să găsească Sanctuary, ultimul bastion al umanității.

Versiunea 1.0 a RIPOUT include opt niveluri noi și un nou tip de obiectiv, Kill Zone, care implică eliminarea unui anumit număr de inamici într-o secțiune specifică a nivelului. De asemenea, au fost implementate o serie de actualizări de echilibrare și îmbunătățiri ale calității vieții, cum ar fi setări de sensibilitate pentru tastatură și controler, opțiunea de a comuta ADS și salvări în cloud.

În RIPOUT, jucătorii se confruntă cu creaturi monstruoase abandonate în navele stelare de creatorii lor umani. Traversând coridoarele claustrofobe, aceștia întâlnesc mutanți care se pot reconfigura prin atașarea unor mutanți mai mici la corpurile lor. Lupta pentru supraviețuire este intensă, iar jucătorii trebuie să se echipeze cu diverse arme, inclusiv pistolul de încredere pentru animale de companie, pentru a desluși soarta umanității și a proteja specia de Celula sensibilă.

Întrebarea rămâne: vei găsi Sanctuary la timp sau vei pieri alături de restul locuitorilor Pământului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *