Știri

Riot oferă o actualizare despre sistemul de reluare pentru VALORANT

În ultimii patru ani, comunitatea VALORANT a fost în așteptarea unui sistem de reluare pentru a revedea și analiza meciurile lor în detaliu. Cu toate acestea, la o conferință de presă recentă, producătorul executiv Anna Donlon de la Riot Games a adus vești proaste, confirmând că încă nu există un interval de timp definit pentru implementarea sistemului de reluare în joc.

Donlon a explicat că echipa lucrează la introducerea noii tehnologii în VALORANT, dar a recunoscut că este un proces mai complex decât s-au așteptat inițial. Problemele cu care se confruntă sunt legate în mare parte de optimizările efectuate în joc înainte de lansare, care complică integrarea sistemului de reluare.

Deși dezvoltatorii sunt angajați în continuare să aducă sistemul de reluare în joc, rezolvarea acestor probleme din culise necesită timp și efort. Cu toate acestea, Donlon a menționat că vor fi mai multe actualizări pe această temă în noul an, sugerând că progresul este în continuare în curs.

Inițial, în ianuarie 2023, Donlon a stârnit entuziasm în comunitatea VALORANT atunci când a confirmat că sistemul de reluare este în dezvoltare. Încă de la debutul jocului, jucătorii au căutat o modalitate internă de a revedea și analiza meciurile lor, așa cum se întâmplă în alte titluri populare precum League of Legends.

Până când sistemul de reluare va fi implementat oficial în VALORANT, jucătorii vor trebui să continue să se bazeze pe programe externe pentru înregistrarea și analiza meciurilor lor. Cu toate acestea, odată ce sistemul va fi lansat, va reprezenta un instrument valoros pentru îmbunătățirea gameplay-ului și partajarea experiențelor în comunitatea VALORANT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *