Știri

Riot anunță actualizări importante pentru hărțile Icebox și Lotus în VALORANT Episodul 8

Cu apropierea lansării VALORANT Episodul 8, Riot Games a oferit jucătorilor un teaser despre actualizările planificate pentru hărțile Icebox și Lotus. Într-un anunț recent, dezvoltatorii au confirmat că ambele hărți vor primi îmbunătățiri semnificative înainte de a fi reintroduse în rotația hărților competitive.

După o absență de aproape nouă luni, Icebox se pregătește să revină în joc, aducând cu sine promisiunea unor ajustări menite să răspundă preocupărilor comunității legate de multiplele linii de vedere și unghiuri dificile. Împreună cu Icebox, Lotus va beneficia și ea de actualizări ale construcției sale pentru a îmbunătăți experiența de joc.

Începând cu noul an, rotația completă a hărților competitive va include Icebox, Lotus, Sunset, Breeze, Ascent, Bind și Split, cu excluderea temporară a Haven. Această schimbare se va reflecta și în modurile de joc, unde același grup de hărți va fi activ pentru modul competitiv.

Ultima dată când Icebox a fost văzut în hărțile competitive a fost acum aproape nouă luni, iar jucătorii sunt curioși să descopere schimbările aduse acestei hărți. Există speranța că ajustările semnificative vor transforma Icebox într-o locație mai echilibrată și apreciată în comunitate.

Episodul Eight al VALORANT este programat să se lanseze săptămâna viitoare, marți, 9 ianuarie. În plus, se presupune că va fi introdusă o nouă armă în joc pentru prima dată, pușca de lunetist Outlaw. Jucătorii sunt nerăbdători să exploreze noile actualizări și să descopere impactul acestora asupra experienței lor de joc în VALORANT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *