Trailere

Rezolvați o crimă gravă în Forest Grove pe PC și console din 29 noiembrie 2023

Forest Grove, jocul de puzzle la persoana întâi de la dezvoltatorul Miga Games și editorul Blowfish Studios, inițiază o investigație amănunțită pe PlayStation 4|5, Xbox Series X|S, Xbox One și Windows PC prin Steam și Magazinul Epic Games miercuri, 29 noiembrie 2023.

Într-o zi aparent normală în Forest Grove, Oregon, o cunoscută moștenitoare adolescentă a unei averi de un miliard de dolari, Zooey Kunstimatigaard, este dată dispărută. În imposibilitatea de a continua cu propriile facultăți, poliția locală cheamă la unitatea lor de investigație de elită, Biroul criminalistic la distanță (RFB). Răsfățați-vă într-o poveste misterioasă, neliniară și navigați în relații familiale complexe pentru a o găsi pe moștenitoarea dispărută a imperiului tehnologiei.

Scoateți cu meticulozitate o recreare Nanodeck a grandiosului conac victorian al lui Kunstimatigaard, creată cu cea mai recentă tehnologie criminalistică. Căutați indicii, descifrați puzzle-uri criptice și împletiți mici detalii pe care doar cei mai disciplinați detectivi le pot identifica. Utilizați nanotehnologia de ultimă oră și biotracing pentru a obține reprezentări vizuale și audio realiste ale evenimentelor cheie, martorilor, articolelor și înregistrărilor de la scenă.

Compilați fiecare bucată de dovezi fizice și digitale pe o tablă masivă pentru a face referințe încrucișate la indicii și a trage concluzii semnificative. Folosiți un ochi atent pentru a descoperi secrete sinistre, notând orice detalii suspecte sau discrepanțe pe parcurs. Reușiți sau nu reușiți să conectați punctele și să rezolvați cazul, apoi primiți o notă de la superiorii Biroului pe baza rezultatelor investigației.

„Forest Grove îmbină un mister întortocheat și o lume futuristă, tehnologia și spiritul de investigație lucrând împreună într-un cadru diferit de oricare altul”, a declarat Larry Johnson, dezvoltator principal al Miga Games. „Detectivii pot încerca din nou și din nou să ajungă la fundul acestui mister palpitant și complex, până când primesc cea mai bună notă posibilă.”

Forest Grove va fi disponibil pe toate platformele majore, oferind interpretare vocală în engleză, precum și opțiuni de text în engleză, franceză, germană și spaniolă.

Pentru a afla mai multe despre Forest Grove, vizitați site-ul oficial, asigurați-vă că urmăriți jocul pe Twitter, Facebook și Instagram și alăturați-vă comunității pe Discord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *